GoMore rabatkode

GoMore rabatkode 2021https://gomore.dk/invite/1374972
Rabatkode oplysningerFå 200 kr. i rabat på billeje
Gælder i følgende landeI lande GoMore er repræsenteret
Senest testet12 Januar 2021
GoMore rabatkode

GoMore rabatkode 2021 er via dette link. Rabatkoden giver dig 200 kr. rabat på billeje. Rabatkuponen gælder nye kunder og skal bruges ved oprettelse. Rabatkoden kan kun benyttes én gang pr. bruger.

Med en GoMore kupon, kan du få billigere transport med GoMore. Ønsker du at leje en bil til at transportere dig rundt? Med GoMore kan du finde alle slags biler til ethvert behov du kunne have. Det gør det mere fleksibelt for dig, så du ikke behøver have en bil selv. Ved at bruge en GoMore rabatkode 2021 kan du få 200 kroner til at leje en bil på GoMore. 

🍱 Se også rabatkode til Wolt

Det er utroligt nemt at bruge en kuponkode GoMore, så du selv kan få en endnu billigere køretur. Du kan også hjælpe en du holder af, ved at give dem et GoMore gavekort. Det er en nem måde at hjælpe med transport på en måde hvor det er fleksibelt og nemt. Har du ikke prøvet GoMore før, og vil gerne have en mulighed for at prøve det? Så er en GoMore rabatkode den perfekte måde at se om det er noget for dig, uden at bruge mange penge på det.

Sådan benytter du en rabatkode til GoMore

Det er utroligt nemt at bruge en GoMore kupon, og det er den perfekte måde at få gratis eller billigere transport på. Når du bruger en GoMore rabatkode 2021 får du pengene til gode, som du så kan bruge på at leje en bil. Pengene fra din kuponkode GoMore bliver derefter trukket fra det beløb du bruger på lejningen.

Tidsforbrug: 7 minutter.

  1. Indtast https://gomore.dk/invite/1374972 i din browser, for at få 200 kroner til at leje en bil på GoMore.

  2. Tilmeld dig enten med Facebook eller mail, eller login hvis du allerede har en eksisterende bruger.

    Så bliver pengene forbundet til din profil.

  3. Find den bil du ønsker at leje til din transport, så bliver de 200 kroner trukket fra.

Hvad er GoMore?

GoMore er en side, der er beregnet til at leje biler og skabe samkørsel. Biler fylder utroligt meget i byer. De skaber lang kø og fylder parkeringspladserne. Biler står stille i byerne 96% af tiden og fylder derfor unødvendigt. Med GoMore lej en bil kan du være med til at skære ned på mængden af biler i byerne. Der er i gennemsnit kun 1,3 personer i en bil, mens der i de fleste er plads til mindst 4 eller 5 personer. 

Når du bruger GoMore billeje, kan du hjælpe med at skære ned både på plads og CO2 som bilerne bruger. Den store mængde af biler bidrager en stor den af den CO2 som bliver udledt. Fossile brændstoffer er en af de ting som udleder mest CO2 på verdensplan. Med GoMore leje, håber de på at kunne nøjes med halvdelen af mængden af biler. Det skaber både mindre trafik og er bedre for planeten.

Hvorfor vælge GoMore til samkørsel?

GoMore billeje er en praktisk og nem måde at transportere dig rundt på. Hvis du ikke selv har en bil, kan det ofte være besværligt og dyrt at finde god transport. Måske bor du et sted, hvor offentlig transport ikke går så godt. Eller måske bliver offentlig transport bare dyrt meget hurtigt, og du ønsker ikke at cykle. Lige gyldigt hvad, kan det være en stor fordel for dig at bruge GoMore lej en bil, når du gerne vil rundt. 

Med samkørsel hos GoMore kan du få lift af folk, som alligevel skal samme vej. Du kan derudover tjekke deres profiler inden, for at se andres oplevelser med at køre med dem. Sådan er der sørget for, at du får en tryg og rar oplevelse. Kører du selv meget alene, kan det også være en fordel at bruge GoMore leje. Så kan du hjælpe andre med transport og være flere om at betale benzin.

FAQ

Hvad koster GoMore?

GoMore er meget billigere end både selv at køre i bil og at bruge offentlig transport. Hvis du rejser meget eller skal langt, kan det hurtigt blive dyrt at skulle betale meget for det. Når du vælger GoMore billeje, kan du nemt og simpelt rejse hvor du vil. Ønsker du ikke at køre bilen selv, kan du også vælge samkørsel for at rejse med nogen der allerede skal samme vej.

Der er forskel på, hvad det koster at rejse med GoMore afhængigt af, hvor lang du skal, og hvilken bil du vælger. Lej en bil i en dag for helt ned til 200 kroner, hvor du kan rejse som du har lyst. Skal du med et lift kan du også få meget billigere priser en ved at tage et tog.

Hvordan kan man leje en bil på GoMore?

Når du er på GoMore kan du gå til GoMore lej en bil, hvor du har mulighed for at se på de mange forskellige biler. Læs om bilerne derinde, kravene til dem og de forskellige modeller. Her kan du også se, om du kan låse bilen op med din mobil, eller om du skal i kontakt med ejeren først.

Der er forskel på de forskellige biler, men du kan læse om andres oplevelse med bilen og hvilke specifikationer der er om den under bilen. Vælg den bil du gerne vil leje og hvor længe du gerne vil leje den. Så kan du komme i kontakt med ejeren og koordinere start og slut på rejsen samt mange flere praktiske oplysninger til GoMore leje.

Hvor finder jeg en kuponkode til GoMore?

Der findes flere forskellige måder du kan få en kuponkode GoMore ller GoMore gavekort. På https://gomore.dk/invite/1374972 kan du få 200 kroner til at leje en bil. Det gør det nemt for dig at komme i gang og finde den bil, som passer dig bedst. Du kan helt selv vælge bilen og hvor længe du vil køre, men får de første 200 kroner gratis.

På GoMore kan du også optjene point når du bruger systemet, som du kan bruge til at betale for rejser og leje af biler. På den måde bliver det billigere for dig at køre med GoMore nu mere du gør det. Kør billigt og grønt med GoMore allerede i dag.