Wolt rabatkode

Wolt rabatkode
Wolt rabatkode 2021 GJUP
Rabatkode oplysninger 25 kr. i Wolt credits
Gælder i følgende lande I lande Wolt er repræsenteret
Senest testet 12 Januar 2021
Wolt rabatkode

Wolt rabatkode 2021 er GJUP. Rabatkoden giver dig 25 kr. gratis i Wolt credits. Promo koden gælder nye kunder og skal bruges ved oprettelse. Rabatkoden kan kun benyttes én gang pr. bruger.

Orker du heller ikke at lave aftensmad i aften? Nyd et kæmpe udvalg af lækker takeaway fra Wolt. Det behøver hverken være besværligt eller dyrt at få lækker aftensmad. Det er tit at man overvejer at bestille mad udefra, men ender med at lade være fordi det kan være dyrt. Men en Wolt promo code kan du få mad leveret lige til døren og spare penge på samme tid. En Wolt rabatkode 2021 kan give dig billigere måltider, tilbud hos restauranter eller Wolt gratis levering.

Du kan helt selv vælge hvad aftensmaden skal stå på, når du bestiller fra Wolt. Find din by på hjemmesiden og scroll igennem dine yndlingsrestauranter. Her kan du bestille din livret og bruge en Wolt promokode på at få den endnu billigere. Så kan det godt betale sig ikke at skulle stå i køkkenet hele aftenen! Brug i stedet tiden på noget sjovere.

Du finder Wolt både til iOS og Android lige her:

Sådan benytter du en rabatkode til Wolt

Det er meget nemt at bruge en Wolt promo code Danmark. Denne Wolt rabatkode giver mulighed for at få 25 kroner i Wolt credits, så du kan få billigere måltider. Det eneste du skal gøre, er bare at finde ud af, hvad du gerne vil spise i aften. Sådan bruger du en Wolt kode: 

Tidsforbrug: 5 minutter.

 

  1. Download Wolt appen.

    Den kan findes både til iOS og Android, så alle har mulighed for at downloade den. Her kan du også tjekke, om der findes Wolt i din by, så du kan få maden leveret.

  2. Opret en profil og indtast dine personlige oplysninger.

    Når du har en profil, kan du også dele den med venner, så I kan optjene Wolt credits sammen. 

  3. Under din profil vil du finde ”indtast promokode”.

    Her kan du skrive din Wolt promo code Danmark ”GJUP” for at få 25 kroner i Wolt credits. 

🚗 Se også rabatkode til Green Mobility

Indtast Wolt rabatkode her

Hvad er Wolt? 

Wolt er et firma, der har base i Helsinki. De er kendt for deres nemme og billige leveringssystem til mad. Du kan downloade Wolt og nemt finde mange forskellige former for mad. Det er ikke altid man orker at lave mad selv, men det er stadig rart at kunne spise hjemme i stuen. Derfor har Wolt gjort det nemt for dig at bestille mad lige til døren, eller selv hente det i restauranten. Det er en billig måde at få lækker mad på, og du kan bruge en Wolt promokode, for at spare endnu mere.

Når du vælger levering med Wolt, vil din mad blive bragt til dig med en Wolt kurer. Det er helt normale mennesker som transporterer din mad enten på cykel, motorcykel eller i bil. På den måde skaber Wolt flere arbejdspladser, og hjælper med at danne forbindelse mellem restaurant og kunder. 

Hvorfor vælge Wolt til madudbringning? 

Wolt gør det nemt og billigt for dig at få maden bragt ud. Med appen får du nemt overblik over de mange restauranter i dit område. Du kan også bruge Wolts hjemmeside til at bestille din mad fra. De forskellige restauranter er inddelt i kategorier, så det er nemt at vælge om du ønsker pizza, sushi, mexicansk, sundt eller meget andet. Wolt er aldrig lukket, og kan levere lige så længe som restauranterne har åbent. Det giver dig derfor maximal fleksibilitet i din hverdag. 

Du kan få maden leveret direkte til din dør, til arbejdspladsen eller hjemme hos en ven. Med Wolt gratis levering kan du endda få leveringen uden at skulle betale ekstra. Der er mange grunde til at vælge Wolt til madudbringning. Det gør, at du ikke skal bruge tid på at stå og lave mad i køkkenet. På samme tid støtter du både de lokale restauranter og de Wolt kurerer som transporterer din mad.

Kategorier hos Wolt

FAQ

Hvad koster levering hos Wolt?

Wolt har for nyligt opdateret deres leveringspriser, så det er endnu billigere for dig at få lækker mad lige til døren. Der er forskel på, hvor dyr leveringen er, alt afhængig af, hvor længe kurererne skal transportere sig, for at komme hen til dig. Jo længere væk du bor fra restauranten, jo dyrere er det at få levering. Det giver god mening, fordi det tager længere til for kurererne at komme ud til dig. Med en Wolt rabatkode Danmark kan du til gengæld gøre det billigere.

✅ 0-999 meter koster 19 kroner.
✅ 1.000-1.999 meter koster 39 kroner.
✅ +2.000 meter koster 59 kroner.

Du kommer derfor aldrig til at betale mere en 59 kroner for levering. Hvis du bor meget tæt på restauranten, koster det kun 19 kroner at få maden lige til døren. Synes du at levering bliver for dyrt, kan du også vælge, selv at hente maden i restauranten.

Hvordan får man gratis levering til Wolt?

Der er flere måder at få Wolt gratis levering. Du kan finde en Wolt kode, som giver dig gratis levering. Den bruger du ved at indtaste den under Wolt promokode på din profil, og så bliver den automatisk brugt. På den måde kan du få gratis levering på din mad, så du kun skal betale for selve maden. 

Du kan også optjene Wolt tokens. 1 token gælder for én standard levering, det vil sige mellem 0-999 meters afstand fra restauranten. Du kan bruge din token på denne afstand for at få Wolt gratis levering. Har du flere tokens, kan du bruge dem flere gange og nyde mange billige måltider. Lige gyldigt om du vælger tokens eller en Wolt rabatkode 2021, vil du få samme resultat: Lækker mad med gratis levering.

Hvor i landet kan man benytte Wolt?

Du kan finde Wolt i 9 byer i Danmark og omkring 40 byer i Europa. Det er et hurtigt voksende firma, så hvis du ikke kan finde Wolt i din by endnu, vil du nok hurtigt kunne komme til det. På Wolts hjemmeside og app, kan du udforske de forskellige byer og finde ud af, hvilken der ligger tættest på dig. De 9 Wolt byer i Danmark er spredt ud over landet i de største byer. Det er derfor ikke kun i Hovedstaden at du kan nyde lækker mad og service fra Wolt. 

I Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Lyngby-Gentofte, Roskilde, Randers, København, Odense og Vejle kan du finde Wolt. Bor du i en af disse byer, er det eneste du skal gøre at kigge igennem restauranterne på Wolt. Her kan du bruge din Wolt promo code Danmark og nyde at få maden lige til døren.

Hvor finder jeg en promo code til Wolt?

Der er flere måder at få en Wolt kode. Hvis du er helt ny til Wolt, er der mange rabatkoder, du kan bruge. På Wolts hjemmeside kan du finde en velkomst Wolt rabatkode 2021 og få stor rabat på din første bestilling. Du kan også finde flere andre velkomstkoder, så du kan få en god start på din Wolt oplevelse.

En anden måde at finde en Wolt promo code og rabat er ved at optjene Wolt credits. Det kan du blandt andet gøre ved at invitere dine venner til Wolt. Send dem din personlige rabatkode, som du finder på din profil. Så modtager du 25 Wolt credits, når de første gang bestiller med din Wolt kode. Du kan også bruge rabatkoden ”GJUP” for at få 25 kroner i Wolt credits. Dem kan du bruge til at få billigere måltider, mens tokens kan hjælpe dig med at få Wolt gratis levering.

Del denne artikel

Læs flere artikler

Wolt rabatkode
Rabatkoder

Wolt rabatkode

Wolt rabatkode 2021 GJUP Rabatkode oplysninger 25 kr. i Wolt credits Gælder i følgende lande I lande Wolt er repræsenteret Senest testet 12 Januar 2021

GoMore rabatkode
Rabatkoder

GoMore rabatkode

GoMore rabatkode 2021 https://gomore.dk/invite/1374972 Rabatkode oplysninger Få 200 kr. i rabat på billeje Gælder i følgende lande I lande GoMore er repræsenteret Senest testet 12

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch