GreenMobility rabatkode

GreenMobility rabatkode 2023Skriv I chat for at få rabatkode
Rabatkode oplysninger30 minutter gratis
Gælder i følgende landeDK, SE, FI & BE
Senest testet5. Marts 2023
GreenMobility rabatkode

Få en 30 minutter GreenMobility rabatkode 2023 ved at skrive i live chatten. Rabatkoden gælder nye kunder og skal bruges ved oprettelse. Rabatkoden kan kun benyttes én gang pr. bruger.

Vil du gerne køre mere grønt og billigt? Der findes ofte tidspunkter, hvor man har brug for en bil, for at kunne køre rundt. Men det kan være dyrt at skulle købe sin egen. Derudover kan det være dyrt både at skulle holde og køre bil. En benzinbil bruger også store mængder fossile brændstoffer, som ender med at være miljøskadeligt. Med en GreenMobility rabatkode, kan du billigt og nemt komme rundt i hele landet. 

🍱 Se også rabatkode til Wolt

Hvis du ikke er helt sikker på, om det er noget for dig, kan en Green Mobility promo code være en god måde at prøve konceptet på. Det giver dig mulighed for at få 30 minutters gratis kørsel, og det bliver derfor meget billigt for dig at transportere dig frem og tilbage. Efter de 30 minutter gælder normale Green Mobility priser, som heller ikke koster meget. 

Sådan benytter du en rabatkode til Green Mobility

Det er nemt at bruge en GreenMobility rabatkode, for at få en billigere køretur. Rabatkoden vil give dig 30 minutters gratis kørsel, så du kan prøve konceptet og få en billig køretur. Det er meget simpelt at bruge koden. 

Sådan benytter du en rabatkode til Green Mobility
Indsæt rabatkoden under promokode!

Tidsforbrug: 4 minutter.

  1. Download appen Green Mobility til din mobil.

    Den findes både til iOS og i app store. Appen er gratis og nem at bruge.

  2. Opret en bruger af dig selv.

    Her skal du uploade et billede af dit kørekort og en selfie. Sådan sørger appen for, at de to billeder stemmer overens. Derfor kan du kun leje en Green Mobility bil, hvis du har et kørekort.

  3. Tilføj dine betalingsoplysninger, så du kan betale for turen.

    Her kan du indtaste rabatkoden for at få dine 30 minutters gratis kørsel. 

  4. Lås bilen op med din app og nyd en dejlig elkøretur med gratis parkering i en Green Mobility zone. 

Hvad er GreenMobility? 

Green Mobility er et firma, som gerne vil gøre det nemmere og grønnere at transportere sig rundt. Det er muligt at downloade deres app, for at kunne få overblik over, hvor du kan leje en bil. Konceptet er, at du kan lege elbiler i 7 byer i Europa, for nemt og enkelt at kunne transportere dig rundt. Ved at vælge en elbil slipper du for at skulle købe en bil selv, og kan i stedet bare leje en, når du har brug for det.

Ved at bruge Green Mobility sparer du også miljøet for meget CO2. Det sker fordi elbiler er betydeligt mere miljøvenlige en benzinbil, da de ikke bruger fossile brændstoffer. Derudover svarer det til, at der bliver taget 7 biler af vejen, for hver Green Mobility bil. Da du kun bruger den, når du faktisk skal rundt. Du skal kun bruge appen til at låse op for hundredvis af elbiler rundt omkring i byerne.

Hvorfor vælge en Green Mobility som alternativ til bil? 

Der er mange fordele ved at vælge Green Mobility som alternativ til en normal bil. Den første er, at du kun behøver betale for Green Mobility, når du faktisk skal ud at køre. Det vil sige, hvis du ikke skal bruge bil til hverdag, men gerne vil bruge den til at komme til en begivenhed. Det er billigt at køre, og du skal kun bruge appen for at komme i gang. 

GreenMobility anmeldelser Trustpilot

Green Mobility priser er lave, og alt er inkluderet i prisen. Parkering, strøm, forsikring og meget mere falder under prisen, når du betaler. Nyd også din gratis parkering i en specifik Green Mobility zone. Med en lejet elbil sparer du miljøet for mange kg CO2 og hjælper til en grønnere planet. Det er en let måde, hvor du kan gøre noget godt for klimaet. På Green Mobilitys hjemmeside kan du finde informationer om hvor mange benzinbiler, CO2 og fældede træer som er blevet sparet.

🚗 Se også rabatkode til GoMore

FAQ

Hvad koster Green Mobility?

Der er tre forskellige måder, du kan betale for Green Mobility: Minutpris, forudbetalte minutter samt timepakker og døgnpakker. Det vil sige at der er forskel på, hvilke Green Mobility priser du betaler afhængig af, hvilken metode du vælger. Med normal minutpris kører du for 4 kroner i minuttet. Det er inklusiv alting, så du bare betaler for den pris du kører. 

Med forudbetalte minutter kan du købe 60, 200 eller 800 minutter. Den kan du bruge med det samme eller splitte op over flere dage. Forudbetalte minutter giver dig Green Mobility priser helt ned til 2 kroner i minuttet. Med timepakker og døgnpakker kan du betale for at køre i alt fra 3 timer til 7 døgn. Her er der et antal km inkluderet i prisen. Det gør det nemmere for dig, hvis du vil køre meget.GreenMobility priser

Hvor kan jeg parkere med Green Mobility?

Når du kører med Green Mobility, har du større parkeringsmuligheder end normalt. Du må parkere på alle parkeringspladser der er offentlige, så længe de har en minimum 2 timers tidsbegrænsning. Gør du det, vil Green Mobility betale for din parkering, så du ikke behøver tænkte på det. Det betyder også, at du kan vælge parkeringspladsen tæt på, selvom den måske er lidt dyrere.

Udover offentlige parkeringspladser, må du også parkere på specielle VIP-pladser for Green Mobility specifikt. De er kaldet hotspots (HS), og det er kun folk som kører Green Mobility, som har adgang til dem. Du må stadig ikke parkere på private parkeringspladser med sorte skilte. Husk også, at alle øvrige parkeringsregler gælder for dig, og en eventuel bøde, betaler du selv. Parkering bliver gjort nemt og billigt med Green Mobility.

Hvor finder jeg en rabatkode til Green Mobility?

Ved at bruge Green Mobility meget, kan du optjene tilbud og gratis minutter. Derfor får du billigere kørsel, nu mere du bruger appen. Det gør det nemt for dig at transportere dig billigt og grønt rundt. Der er flere sider hvor du kan finde en Green Mobility promo code, så du kan få endnu billigere kørsel.

Hvis du gerne vil begynde på at bruge Green Mobility, eller vil have en billigere køretur, kan du bruge denne Green Mobility rabatkode. Med den får du 30 minutters gratis kørsel, med alt du normalt får inkluderet i prisen. Så bliver det ikke nemmere. Prøv Green Mobility i dag for at gøre en forskel for din transport og for planeten.